Kort tids leje:

Denne form for leje er for dig der skal bruge en eller flere flippermaskiner i kortere tid det kunne for eksempel være konfirmation, bryllup, messe, fødselsdag osv. Vi levere flippermaskinen sætter den op, instruere, afhenter efter leje periode og skulle uheldet være ude har vi 24 timer hotline nummer. Maskinen står som udgangspunkt på ”Free play”, men kan også indstilles til møntindkast.

Pr. måned:

Denne form for leje er typisk for instutitioner og firmaer. Der ønsker at give deres medarbejdere og kunder en oplevelse udover det sædvanlige. Flippermaskinen står som udgangspunkt på ”Free play”, men kan også indstilles til møntindkast, som supplement til sommerfester og kaffekasser. Vi levere flippermaskinen, stiller den op, servicere den og udskifter den efter behov.

50/50:

Denne form for leje er for dig der ønsker at få opstillet en flippermaskine GRATIS på din cafe, grill, værtshus osv. Hvor du har et dagligt flow af kunder. Vi levere flippermaskinen, stiller den op, servicere den og udskifter den efter behov. Vi deler indtjeningen 50/50.

"Kontakt os på 26 83 99 77 for at høre nærmere om de forskellige pakker"

flippermaskine